Σχετικά με εμάς

35 έτη στο χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Η εταιρεία μας, ξεκίνησε την δραστηριότητά της τον Ιούλιο του 2001, η εμπειρία όμως των ιδρυτών της και του ανθρώπινου δυναμικού της ξεκινάει απο το 1976. Η εταιρία δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής και εμπορίας επίπλων.

Η δραστηριότητα της επιχείρησης επιμερίζεται σε δυο τομείς : στο επαγγελματικό έπιπλο, καρέκλες, τραπέζια κ.α., για επαγγελματικούς χώρους καταστήματα μαζικής εστίασης ξενοδοχεία κλπ, και στο οικιακό έπιπλο όπως κρεβάτια, είδη κήπου κλπ. προμηθεύοντας ένα μεγάλο αριθμό καταστημάτων λιανικής πώλησης στην Ελλάδα.

Πίσω απο το chairs.gr υπάρχει μια εμπειρία 35 και πλέον ετών στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού. Η μεγάλη εμπειρία μας έχει οδηγήσει στην δημιουργία μιας μεγάλης και πλήρης συλλογής προϊόντων που καλύπτουν και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες. Κατασκευάζει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και συνεργάζεται με πάνω απο 40 οίκους τους εξωτερικού. Δίνει μεγάλη έμφαση στην ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει, μεγιστοποιώντας έτσι τον βαθμό ικανοποίησης του πελάτη.

Σήμερα, η εταιρεία απασχολεί ανθρώπινο δυναμικό στην μονάδα παραγωγής, η οποία καλύπτει ανάγκες τόσο για την ελληνική επικράτεια όσο και για το εξωτερικό. Η έδρα της εταιρείας είναι στην Πάτρα αλλά τα προϊόντα της εξάγονται σε Γερμανία, Ελβετία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ.α.