Συχνές ερωτήσεις

Πως θα μάθω περισσότερα για εσάς ?

Η εταιρεία μας δημιουργήθηκε τον Ιούλιο του 2001, με στόχο την ολοκληρωμένη παροχή λύσεων για την κάλυψη των αναγκών κάθε σύγχρονης επιχείρησης σε ότι αφορά τον επαγγελματικό εξοπλισμό.

 

Γιατί να αγοράσω απο εσάς ?

Για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, τις εξειδικευμένες υπηρεσίες μας και τις χαμηλές τιμές μας. Γιατί εκτός απο τα έτοιμα προϊόντα, έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε επίσης και εξειδικεύμενα προϊόντα, κατασκευασμένα αποκλειστικά για εσάς, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της επιχείρησής σας, του γραφείου σας ή ακόμη και του σπιτιού σας.

 

Από τιμές ?

Οι καλύτερες της αγοράς. Συνεργαζόμαστε με μεγάλα εργοστάσια του εξωτερικού, γεγονός που μας δίνει την δυνατότητα να εισάγουμε οι ίδιοι τα προϊόντα και να τα προσφέρουμε σε χαμηλές τιμές στους πελάτες μας. Παράλληλα διατηρούμε και εμείς εργοστάσιο κατασκευής έχοντας την ικανότητα να κάνουμε οποιαδήποτε παραλλαγή επιθυμεί ο πελάτης.

 

Ποιος είναι ο χρόνος παράδοσης ?

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων μας διαφοροποιείται ανάλογα με τα μοντέλα και τις επιλογές του πελάτη. Σαν μέσο όρο χρόνου παράδοσης μπορούμε να πούμε ότι είναι οι 14 ημέρες. Ειδικές παραγγελίες, κατόπιν συνεννοήσεως.

 

Είναι όλα τα είδη σας ετοιμοπαράδοτα ?

Όχι όλα. Λόγω των ιδιαιτεροτήτων (χρώμα - είδος υλικού κ.α.) και των χαρακτηριστικών πολλών απο των προϊόντων μας, υπάρχει πιθανότητα αρκετά απ΄ αυτά να μην είναι άμεσα διαθέσιμα. Διατηρούμε stock σε ευρείας χρήσεως προϊόντα. Για οποιονδήποτε λόγο πάντως, θα ενημερωθείτε άμεσα για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

 

Υπάρχει after sales service ?

Οι υπηρεσίες μας δεν σταματούν στην πώληση. Δουλειά μας είναι να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους πελάτες και μετά την πώληση, ανταλλακτικά εξαρτήματα, εκτίμηση κόστους, αξία μεταπώλησης κ.α. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας φροντίζει να είναι πάντα δίπλα σας για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας.

 

Τι δεν θα βρω στο chairs.gr ?

Αυτό που δεν θα βρείτε στο chairs.gr είναι χαμηλής ποιότητας προϊόντα και υψηλές τιμές.

 

Τι θα βρω στο chairs.gr ?

Θα βρείτε πάντα κάποιον να σας ακούσει και να σας προτείνει λύσεις.

 

Μπορώ να αγοράσω κάποιο προϊόν σε ειδικές διαστάσεις ή χρώμα;

Και φυσικά μπορείτε. Το κατάστημά μας εχει την ευελιξία και στην ειδική κατασκευή (made to order). Για όποιο προϊόν σας ενδιαφέρει να το παραγγείλετε όπως θέλετε, ενημερώστε μας. Θα επεξεργαστούμε το αίτημά σας και κατόπιν συννενοήσεως θα προχωρήσουμε στην κατασκευή. Μην διστάσετε να ζητήσετε αυτό που επιθυμείτε, σίγουρα υπάρχει λύση.

 

Μπορώ να κάνω παραγγελία χωρίς να χρησιμοποιήσω την πιστωτική μου κάρτα ?

Βεβαίως. Μπορείτε να παραγγείλετε και να εξοφλήσετε είτε με κατάθεση στην τράπεζα είτε με αντικαταβολή. Και στις δυο παραπάνω περιπτώσεις, απαιτείται προκαταβολή ίση με το 40 % της αξίας της παραγγελίας.

 

Πότε παραδίδετε ?

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά απο 09:00 - 17:00, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

 

Υπάρχει πολιτική επιστροφής προϊόντων ?

Κάθε πελάτης, που πραγματοποιεί μια αγορά απο το κατάστημά μας, έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει απο την πώληση χωρίς καμμία δικαιολογία και να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε εντός (14) δεκατεσσάρων ημερών, απο την ημερομηνία παραλαβής του. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία στην οποία παραδόθηκε, να μην έχει χρησιμοποιηθεί,να είναι πλήρες και χωρίς φθορές. Το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται απο τα αντίστοιχα παραστατικά αγοράς. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αγοραστή. Πριν απο κάθε επιστροφή, επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερώθείτε για τον τρόπο και τον χρόνο αποστολής. Η επιστροφή του τιμήματος γίνεται εντός τριάντα (30) ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος. Προκαταβολές δεν επιστρέφονται.

 

Θέλω να μάθω και άλλα για εσάς, μπορώ ?

Φυσικά. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για κανένα λόγο.

Τηλεφωνήστε μας στο +30 2610 642319 ή στειλτε μας τις απορίες στο info@chairs.gr